Asiat välttää, kun ostokset hääpuku

Sanomalla ”kyllä” rengas on ensimmäinen askel ja sanomalla ”kyllä” mekko on toinen. Etsivät hääpuvut pitäisi olla ikimuistoinen kokemus johtaa mekko unelmiesi mutta se voi olla ylivoimainen. Välttämällä näitä muutamia asioita alla olet varma pukeutua mekko olet aina halunnut ja tuntuu hyvältä se teidän hääpäivä.

Vältä viivyttelyä. Kaupankäynti ostaa oman hääpuku on yksi pahimmista mitä voi tehdä. Useimmat morsiamet eivät pysty kokeilla mekko kaupassa ja ostaa sen.Puku on tilattava. Joissakin tapauksissa aikaa välillä tilaamista mekko ja kun se on varastoon voi olla pari kuukautta ja joka ei sisällä aikaa tarvitset muutoksia. Odotetaan, kunnes viime hetkellä tehdä ostoksia saattavat maksaa sinulle mahdollisuuden pukeutua mekko todella haluat.

S5223

Vältä ostaa ensimmäinen mekko kokeilet. Vaikka saatat rakastua ensimmäinen mekko, että voit kokeilla on tärkeää jatkaa kokeilla muutaman lisää. Kokeilemalla useita mekkoja voit varmistaa, että voit todella poimia mekko haluat ja on vähemmän mahdollisuuksia rakastumassa eri puku myöhemmin. Kokeile eri tyylejä, erilaisia leikkauksia, eri värejä ja myös eri suunnittelijat. Jos yrität enemmän, mutta löydät itsesi vielä päästä ensimmäistä mekko niin olkoon sitten niin! Ainakin tiedät, että annoit muut mekot ammuttu.

Vältä yrittää on mekkoja, jotka eivät ole teidän hintaluokassa. Älä älä ÄLÄ kokeilla leningit, että tiedät ei ole varaa. Jos budjetti on 2000 dollaria eivät aiheuta itse kärsimystä löytää täydellinen 5000 dollaria mekko ja ottaa laittaa se takaisin. Kerro perheen, ystävien tai morsiamen konsultti (kuka vetää leningit sinulle) mitä budjetti on ja pitää siitä kiinni! Jotkut morsiuspuvut pitsi voi näyttää upea teitä, mutta jos ne maksavat enemmän kuin budjettisi, sinun pitäisi pysyä kaukana heistä.

Vältä ostaa väärää kokoa. Luota morsiamen konsultti kun he kertovat sinulle suuria, että ne tilaavat sinulle. On olemassa syy, että ne otetaan mitat. Tyypillisesti morsiuspuvun ajettu vähintään 2 kokoa pienempi kuin mitä ostat päivittäin vaatteita. Päälle käynnissä pienempiä, jokainen suunnittelija on erilainen. Jos suunnittelija mekot ovat kaikki leikattu pienempi rintakuva ja koneesi on ei ehkä tilata vielä isompia mukautumaan siihen. On syytä muutoksiin; täydellisesti palvelemaan teidän ainutlaatuinen elin! Joten, anna morsiamen konsultti tehdä työnsä ja järjestys kaikenkokoisissa hän näkee. Kuka haluaa olla mahduttanut mekko hänen hääpäivänään anyway?

Vältä yrittää miellyttää muita. Joskus on kiusaus tuoda jokainen ystävä, perheenjäsen, ja tulevaisuudessa perheenjäsen mukaasi, kun etsit oman puku ja se on hieno, mutta älä anna heidän mielipiteensä keinuttaa sinua. Jos äiti haluaa nähdä sinut Tuhkimo virkistys mutta sydämesi on asetettu seksikäs merenneito leikata, saada merenneito leikata. Jos tulet ulos mallintaa mekko tuntuu on oikea sinulle ja tulevaisuudessa käly rutistus nenäänsä, sivuuttaa sitä. Se on teidän hääpäivä. Osta mekko, joka tekee sinut onnelliseksi, ei kaikki muutkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *