Mitä teidän hame kertoo sinusta?

Mikään sanoo sekä flirttaileva ja makea paremmin kuin söpö tyttö yllään hame. Me kaikki tiedämme, se on naisellinen ja kaunis ja kaikki, mutta mitä viesti tämä antaa kaverit? Otetaanpa minuutin tai kaksi oppia erilaisia hameita ja mitä se sanoo sinusta.

skirts1-600x511

lyijykynä hame

Lyijykynä hameet halata kehon täydellisesti, mikä tarkoittaa olet varma tarpeeksi kiertämiseen oman muodon ja kuva. Sen pituus putoaa vyötäröltä polvien alapuolelle tai puoliväliin saakka vasikka, niin se ei sano slutty ollenkaan. Lyijykynä hameet ovat hoikka ja laiha lukuja. Se seksikäs näyttämättä paljon jalat.

kupla hame

Kupla hame on helma työntää alla takaisin, luoda kupla vaikutus. Se ilmaisee hauskat puolella ja osoittaa, että et pelkää kokeilla ja kokeilla rohkeita uusia asioita.

Maxi hame

Maxi on pitkä hame, putoamisen vyötäröltä nilkkaan, eikä näy mitään jalkoja. Se esittelee naisen, joka ei tarvitse tinkiä mukavuudesta tyyliä. Tämä nainen, ehkä ripaus Boho ja mustalainen hänen, tietää, hän voi silti olla trendikäs ilman, että liian paljon vaivaa.

minihame

Erittäin suosittu valinta keskuudessa naiset, jotka haluavat näyttää seksikäs ja osoittavat, että he ovat varmoja.Minihame kutsuttiin miniä hyvin ilmeinen syy; sen pituus laskee polven yläpuolelle, joskus paljon lyhyempi. Se yleisimmin kuluneet nuoria tyttöjä, jotka ovat varmoja ja on vahvoja persoonia.

tulppaani hame

Tulppaani hame voi korostavat käyrät ja keuliminen kuva haluamallasi tavalla. Se oli iso hitti 80-luvulla, jossa laajakaistainen ympärille perustaa hame ja sen suunniteltu näyttämään tulppaani luoda seksikkäämpi illuusion ja korosta naisen kehon muodon.

ympyrä hame

Tämä on pieni musta mekko hameet, sopii kaikkiin tilaisuuksiin, ja toimii tahansa aikaan päivästä. Se on flirttaileva ja flowy muoto että voit pukeutua niin työn ja puolueiden, sekä yö ja päivä, ja se on erinomainen niin laiha ja koko tajunnut naiset.

Epäsymmetrinen hame

Tämä tunnelman täydellisesti nainen, joka on hyvin naisellinen, hieman leikkisä, mutta silti hallinnassa.Epäsymmetrinen hame osoittaa pois joitakin iho, mutta ei paljain kaiken koko maailman nähtäväksi. Hän tietää, miten kiusata hieman, mutta ei niin fiksu ole antaa kaiken pois.

Nyt millaisia hame on päälläsi? Lähetä viesti kuuluvasti ja selkeästi, mutta anna hame puhua puolestaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *