Miten uinti auttaa kunto?

Miten uinti auttaa kuntoasi?

Muistatteko tunne etsivät jotain, joka on kadonnut? Ehkä tunnet vainottujen tai Melurajat vastuulla ehkä laiminlyödä. Ei ole hauskaa myöntää teit virheen misplacing kohteen. Ehkä te nolottaa tai vaarassa kanssa mukaan omaan menetys. Tämä voi olla samanlainen kuin ei tietää, jos uinti voi auttaa oman kunto. Voit toivoa se toimii, mutta ovat epävarmoja ja jotka voivat jättää olo hullu.

a3c53635ac2e6e6f_girl-swimming

Toivosi voidaan hyödyntää oppia uinti. Kun katsot uimarit uimaan, se näyttää niin helppoa ja vaivatonta. Tuntuu siltä, et saada hyvä harjoitus. Mutta tilanne on päinvastainen. Uima on kääntynyt muiden urheilijoiden tulisi dynaamisempi ja yleistä hyväkuntoinen. Se on ollut tiedossa kyvyssään muilla aloilla. Uima käyttää eri lihaksia kuin lihakset käytät maalla. Tämä mahdollistaa kehon tulla peloton voimaksi kanssa.

Ensimmäinen yrityksiä uinti olivat melko säälittävää. En edes halua laittaa kasvoni veteen. Sen jälkeen kamppailee pitkin, vihdoin sain roikkua jos. Mutta se ei ollut loppu. Uima kierrosta vie valtavasti energiaa. On helppo polttaa kaloreita. Harjoitellaan viikoittain, auttoi minua parantaa minun muotoon ja siten helpottaneet liukua veden läpi.

Miten Uima auttaa Kunnon?

* Uima käyttää keuhkoista heidän suurin kapasiteetti. Näin voit lisätä sydän, joka on hyvä rasvanpolttoon kaloreita.

* Syke kasvaa lisäät kierroksia. Tämä rakentaa vahvemman ja terveemmän sydämen.

* Voit käyttää lihaksia, joita et normaalisti käyttää, kun maalla. Tämä työ lihaksia, ääniä ja rakentaa ne laiha tavalla. Bulkiest lihakset saatat kohdata olisi hartiat ja trapezius lihaksia, jotka yhdistävät niska hartiat.

* On aina parantamisen varaa. Kun saat paremmin, voit lisätä kierroksia ja nopeus. Tämä tarkoittaa, että ei ole korkki kuntoasi. Voit pitää lisätä ja jatkaa edelleen ja nopeammin.

* Jos haluat oikeassa muodossa ja liukua veden läpi tehokkaasti, sinun täytyy käyttää suuria lihaksia. Ydin on mitä liikkuu olet eteenpäin. Jalat auttaa kuljettamaan teitä ja kädet ovat ohjeellisia. Ydin lihakset kehittyvät nopeasti, kun niitä käytetään eniten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *